Mašinsko čišćenje nameštaja

  • Eventus
  • Mašinsko čišćenje nameštaja

Mašinsko čišćenje nameštaja obavljamo temeljno, profesionalno i vrlo efikasno. Otklanjamo sve alergene, grinje, nešistoće i fleke. Vraćamo boju i svežinu vašem nameštaju.

Obavljamo dubinsko čišćenje nameštaja svih vrsta materijala. Na osnovu materijala od kog je nameštaj izrađen vrši se odabir programa čišćenja.

Čist nameštaj ostavlja pozitivan utisak posetiocima i zaposlenima.

Sa ostalim uslugama čišćenja koje nudimo, pravimo individualne programe prilagođene svakom klijentu i izlazimo u susret svim zahtevima i potrebama.

Eventus za mašinsko čišćenje nameštaja koristi sertifikovana sredstva koja uklanjaju sve vrste fleka i nečistoća i otklanjaju neprijatne mirise.

Benefiti našeg angažovanja:

  • Uslugu obavljamo isključivo po ugovorenim detaljima
  • Uslugu obavlja obučen kadar
  • Obezbeđena kontrola obavljenog posla
  • Obezbeđena sredstva i oprema za rad

Eventus stručni tim omogućava besprekornu čistoću vašem nameštaju.

Naš tim za čišćenje igra ključnu ulogu u oblikovanju produktivnog i bezbednog radnog okruženja.

Mašinsko poliranje podova

Eventust tim za poliranje tvrdih podnih obloga koristi profesionalnu opremu i sredststva, primenjujući delotvornu obradu koja čini da pod izgleda kao nov. Mašinsko poliranje podova se sprovodi kako bi se vratio prvobitan izgled, blistavost i sjaj.

Generalna čišćenja

Generalno čišćenje podrazumeva detaljnije i temeljnije čišćenje u odnosu na redovna dnevna čišćenja. Sredstva koja koristimo u programima čišćenja su sertifikovana i bezbedna, i na taj način obezbeđuju sigurnost prostora.

Нема производа у корпи.

X