Mašinsko čišćenje podova

  • Eventus
  • Mašinsko čišćenje podova
Mašinsko čišćenje podova poverite profesionalcima

Čišćenje podnih obloga zahteva stručnost i profesionalan pristup. Mašinsko čišćenje podova je najbolji način da se temeljno uklone sve nečistoće. Čišćenje podova treba da bude redovno, profesionalno, prilagođeno vrsti podnih obloga i željenim rezultatima.

Eventust tim za čišćenje i poliranje tvrdih podnih obloga koristi profesionalnu opremu i sertifikovana sredstva.

Redovnim čišćenjem podova često se ne postiže željeni efekat. U tom slučaju treba sprovesti mašinsko čišćenje kako bi se podovima vratila blistavost i sjaj.

Mašinsko čišćenje podnih obloga podrazumeva odmašćivanje i odstranjivanje grubih nečistoća, uklanjanje emulzije, kamenca, farbe i ostalih nečistoća koje nastaju vremenom. Mašinsko čišćenje se primenjuje na svim tvrdim podnim oblogama, pločicama, mermeru, granitu, parketu, betonu, gumi, fero betonu…

Floor,Care,With,Machine,In,Airport
Cleaning

Programe čišćenja prilagođavamo vrsti podne obloge i željenim rezultatima.

Benefiti našeg angažovanja:

  • Uslugu obavljamo isključivo po ugovorenim detaljima
  • Uslugu obavlja obučen kadar
  • Obezbeđena kontrola obavljenog posla
  • Obezbeđena sredstva i oprema za rad
Eventus obezbeđuje čistoću vašeg poslovnog prostora.

Mašinsko čišćenje itisona i tepiha

Čišćenje i održavanje itisona i tepiha treba da bude redovno i profesionalno. Mašinsko pranje itisona i tepiha je najbolji način da temeljno uklonite sve nečistoće i obezbedite zdravo radno okruženje.

Mašinsko poliranje podova

Eventust tim za poliranje tvrdih podnih obloga koristi profesionalnu opremu i sredststva, primenjujući delotvornu obradu koja čini da pod izgleda kao nov.

Нема производа у корпи.

X